Automatizari

Expertiza de care dispunem ne permite sa oferim servicii calitative pentru o gama larga de aplicatii ale automatizarilor atat pentru sistemele de tamplarie din aluminiu si pvc cat si pentru portile de garaje, rulouri, luminatoare sau jaluzele.

Toate sistemele de automatizari pe care le propunem pot dispune si de facilitatea unei operari de la distanta a sistemului. Facilitatea unei operari de la distanta radiotelecomandate pentru luminatoarele aflate la inaltime, automatizari cu temporizare la usile de intrare in spatiile publice, magazine,institutii, sau la portile pentru garaj asigura atat un aspect practic prin asigurarea unui acces usor la sistemele aflate la inaltime, cat si unul de confort.

De asemenea, sistemele de automatizari pot fi aplicate si la rulourile din pvc sau aluminiu suprapuse ferestrelor sau aplicate sau la jaluzelele incorporate in sticla termopan sau intre doua foi de sticla folosite in compartimentarile interioare. Acestea pot fi actionate la randul lor de motoare electrice controlate de la distanta.

 
© Copyright 2013 www.sincutech.ro. All rights reserved!