Compartimentari interioare

Sistemele de compartimentari interioare din aluminiu,folosite cu precadere la spatiile de birouri sunt apreciate datorita eficientei lor,designului si a avantajelor pe care le ofera.

Pe langa un design modern cu suprafete netede,unul din principalele avantaje al compartimentarilor interioare il constituie aspectul practic al acestora care include usurinta si rapiditatea montajului dar si flexibilitatea in cazul in care se doreste o schimbaree in amenajarea spatiului interior. Datorita acestei flexibilitati, aceste sisteme pot fi montate si in spatii gata finisate.

De asemenea, sistemele de compartimentari interioare din aluminiu prezinta o varitetate de pozibilitati de combinare cu alte piese ca usi din sticla sau jaluzele inserate intre foile peretelui de sticla, precum si cu automatizari ale acestora.

Poate cel mai practic element al sistemelor de compartimentari interioare este constituit de posibilitatile de mascare a cablurilor telefonice, de internet, electrice precum si montarea unor prize acolo unde este necesar.

 
© Copyright 2013 www.sincutech.ro. All rights reserved!