Pereti cortina

Folositi in special la cladirile destinate birourilor sau institutiilor, peretii cortina sunt solutia ideala pentru a satisface cerintele si exigentele arhitectiilor,bugetele beneficiarilor si specificatiile proiectelor.
In ultimii ani,acestia au devenit insa o solutie viabila si pentru locuintele private cu proiecte mai deosebite,in special unde sunt necesare spatii de vitrare cu suprafete mari.
Peretii cortina pot fi impartiti in trei mari categorii:

Standard: elementul principal de design al acestora il reprezinta capacele de aluminiu care acopera sticla la exterior,atat pe orizontala cat si pe verticala.Atat capacele cat si partea din interior a structurii se pot vopsi intr-o gama larga de culori.Vopsirea se efectueaza cu pulbere solida,in camp electrostatic,avand o calitate si o durata de viata ridicate.

Semi Structurali: aici elementul de design principal il reprezinta un cadru de aluminiu de mici dimensiunu,perimetral, pe toata suprafata sticlei.Avantajul acestui tip de perete cortina,il reprezinta posibilitatea prin care o ferastra fixa,fara deschidere,poate fi transformata intr-o fereastra mobila,cu deschidere ,chiar si dupa ce structura a fost terminata.

Structurali: Acest sistem,desi are o structura normala
alcatuita din montanti si traverse vizibile la interior,au avantajul de a nu permite vizualizarea nici unei suprafete de aluminiu la exterior.Fiecare sticla are un cadru separat de aluminiu care vine integrat in structura,la exterior fiind vizibile doar sticla si o garnitura speciala de EPDM,intre sticle.

Acoperisuri,atriumuri,cupole,luminatoare,piramide de toate formele si marimile pot fi construite rapid,eficient si fara suduri la colturi din aceste remarcabile sisteme de aluminiu.

 
© Copyright 2013 www.sincutech.ro. All rights reserved!