Rulouri

De ce va recomandam sa va montati rulori ? Aceste sisteme aduc o serie de beneficii care vor spori confortul oricarui spatiu, fie rezidenntial sau profesional. Pe langa aspectul estetic, rulourile asigura si o buna izolatie termica atat vara, cand impiedica patrunderea razelor de soare, cat si in timpul iernii, cand contribuie la mentinerea temperaturii interioare.

Mai mult, rulourile asigura si o izolatie fonica semnificativa si o protectie a tamplariei de efectele daunatoare ale expunerii la temperaturile ridicate din timpul verii.
Prin montarea unui sistem de rulouri veti beneficia si de o protectie sporita impotriva efractiei, protectie asigurata de sistemele suplimentare care pot fi montate astfel incat sa previne intr-un grad cat mai mare actionarea din exterior.

Rulourile integrate tamplariei din pvc sau aluminiu pot fi de mai multe feluri in functie de preferintele beneficiarului. Acestea pot avea casetele si lamelele din aluminiu sau pvc, pot fi izolate cu spuma poliuretanica,sunt disponibile intr-o gama larga de culori si imitatii de lemn si pot avea integrate site fixe sau tip rulou impotriva insectelor.

Din punctul de vedere al montajului, sitemele de rulouri pot fi aplicate odata cu tamplaria in cazul constructiilor noi, dar pot fi aplicate cu usurinta si peste tamplaria existenta.

Rulourile pot fi prevazute cu mai multe tipuri de actionare, cea mai des intalnita fiind de tip panglica, dar la cerere pot fi livrate cu motoare electrice actionate prin intrerupator sau telecomanda.

 
© Copyright 2013 www.sincutech.ro. All rights reserved!