Tamplarie aluminiu

Suma tuturor sistemelor din aluminiu este generic denumita tamplarie din aluminiu.Acestea pot fi transformate in sisteme glisante, batante, pereti cortina, compartimentari interioare, luminatoare, sisteme tip acordeon, aluminiu placat cu lemn la interior si altele.

Sitemele de tamplarie din aluminiu au o serie de proprietati care le propulseaza pe primul loc atat in preferintele arhitectilor si designerilor cat si a beneficiarilor.Acestea dau dovada de fiabilitate datorita proprietatilor mecanice care nu se modifica in timp. Aluminiul, un material usor, are o rezistenta crescuta la coroziune si oxidare, fapt pentru care semnele uzurii fizice nu sunt vizibile. Aluminiul isi pastraza aspectul de-a lungul a perioade lungi de utilizare si datorita procedeului de vopsire cu pulberi in cuptoare cu camp electrostatic. Vopsirea profilelor de aluminiu se face la comanda dupa preferintele clientului care are posibilitatea sa alega dintr-o paleta variata de culori.

Un alt argument esential in alegerea acestor sisteme il reprezinta suprafetele vitrate cu dimensiuni mari care pot fi integrate nu numai in luminatoare sau vitrine ci si in sisteme cu deschideri prin glisare sau pliere de tip acordeon.

Folosite cu precadere in spatiile publice, sistemele de aluminiu au devenit in ultimii ani tot mai populare si in spatiile private,mai ales datorita posibilitatilor de combinare cu lemnul.Ferestrele de aluminiu placate cu lemn indeplinesc cele mai exigente cerinte ale clientilor.Posibilitatile de combinare a acestor doua materiale sunt multiple.Lemnul care placheaza la interior profilele de aluminiu da posibilitatea clientului de a alege atat tipul aceestuia cat si culoarea.Astfel aluminiul de la exterior protejeaza in timp tamplaria iar lemnul de la interior ofera comfortul si senzatia de caldura necesare oricarui camin.

 
© Copyright 2013 www.sincutech.ro. All rights reserved!